Corona updates

Deze maanden heb ik de gelegenheid gehad om ervaring op te doen met online werken en onderwijzen. Een van de producten is een mini-college Hebreeuws dat wordt gebruikt voor de werving van Premaster studenten aan de PThU.

Gisteren heb ik deelgenomen aan een webinar naar aanleiding van het verschijnen van het boek “Parabels”. Ik heb een presentatie gehouden over de rabbijnse parabel “Een Pauw op Tafel.” PPT Een pauw op tafel 

 

Ik heb mijn debuut gemaakt op de website Joods-Christelijke dialoog met een bespreking van Jesaja 40:12-25  (met ook weer een paar parabels er in verwerkt).

Tot slot verscheen van mijn hand een bijdrage in #46 van Tenachon over de omgang met dieren. Een gelegenheid om een paar rabbijnse dierenparabels uit de kast te trekken!Tenachon__46_Dierenparabels_LT